Diensten


Onderhoud               Reparatie               Restauratie               In/Verkoop

Onderhoud


Een klassieke auto, Oldtimer of Youngtimer is een dierbaar bezit. Financieel maar ook met een grote gevoelswaarde. Juist daarom verdient de auto tijdig zijn onderhoud. Daar hoort preventief onderhooud zeker bij.  Vooral omdat ons gemotoriseerd pronkstuk vaak al behoorlijk op leeftijd is. en daar komt bij dat oudere auto's gewoon regelmatiger onderhoud nodig hebben dan de moderne auto van nu.... 

De praktijk heeft in de loop der jaren echter geleerd dat dit preventieve onderhoud nogal eens over het hoofd wordt gezien of uitgesteld, met menig pechgeval als gevolg.


Bij Klassiekergarage.nl kunt u terecht voor diverse onderhoudswerkzaamheden.  


  • Olie verversen, doorsmeren, filters inspecteren of vernieuwen  

  • Remmen en koelsysteem inspecteren  

  • Bandencontroles  

  • Olie niveaus controleren,  

  • Afstellen Motor 

  • Kleine-/grote beurt 

  • APK (voor)keuring

 


Reparatie


Ondanks tijdig en preventief onderhoud gaat er nu eenmaal toch nog wel eens wat stuk. Door vakkundige reparatie helpt Klassiekergarage.nl u snel weer op weg. 


Restauratie/herstel 

Restauratie

Of het nu om de reparatie van een kleine schade of een roestgaatje gaat, dan wel een complete 'body-off' restauratie, U bent hier aan het juiste adres. Al het laswerk krijgt bijvoorbeeld een speciale anti-corrosie behandeling om het bewerkte materiaal langdurig te beschermen. 

Wanneer u zelf aan uw auto werkt kunt u bij Klassiekergarage.nl  ook voor deelwerkzaamheden terecht.In/Verkoop

Verkoop

Klassiekergarage.nl werkt met regelmaat aan eigen auto's die vervolgens te koop worden aangeboden. Dit zijn auto's van uiteenlopende merken. U kunt deze auto's terugvinden op deze website. Uitvoerige informatie over deze auto's wordt op verzoek geleverd.


Inkoop

Zowel voor mijzelf als voor klanten ben ik regelmatig op zoek naar die ene auto. Dat kan een restauratieobject zijn, een auto die volledig gerestaureerd is, en alle variabelen die daar tussen zitten. Mocht u uw auto willen verkopen dan kan het heel goed dat dit voor mij een interessant object is of dat ik u in contact kan brengen met een mogelijk geïnteresseerde.