Verkoop 

Onderstaande auto's zijn momenteel voor verkoop beschikbaar.


PEUGEOT 403 CAMIONETTE

Dit is een echte liefhebbersauto die je niet veel meer tegenkomt, en al zeker niet in deze staat. De auto is van december 1961 en is in 1997 voor het eerst in Nederland geregistreerd.. de auto is vervolgens sinds 1999 niet meer op de openbare weg geweest. De auto heeft sindsdien een aantal eigenaren gehad waarvan de laatste de auto voor 95% heeft gerestaureerd. Op wat optische interieurpuntjes na is de auto helemaal in orde. Al het laswerk is gedaan en de auto is technisch in uitstekende staat. De motor loopt perfect. De auto zou, omdat hij ook grondig getectyleerd is, zelfs voor dagelijs gebruik geschikt zijn. Op de foto's staat de auto zonder huif afgebeeld. Deze zit er wel bij. Het frame is geheel gerestaureerd en als nieuw, het canvas moet nog vernieuwd worden maar zit er wel bij zodat je een voorbeeld hebt. De auto wordt aangeboden met een nieuwe APK dus is klaar om de weg op te gaan. Bij de auto zitten tevens veel onderdelen. interieurdelen, versnellingbak, startmotoren, dynamo, 2 standen kachel etc, etc. Dit alles gaat in een koop weg, dus onderdelen worden niet los verkocht.  € 6.750,00
Schitterende Jaguar XK8

In zeer goede staat verkerende Jaguar XK8. Roest- en schadevrij. Nieuw in de lak. Schitterende antraciet velgen. Het interieur is in smetteloze staat. Nieuwe hemel. De motor looopt fantastisch en hij schakelt perfect. De auto wordt verkocht met een nieuwe APK. Aanvullende informatie op aanvraag. Gezien de scherpe vraagprijs van € 6.950,00 zal daar niet veel van afgeweken worden.


Jaguar XJ 4.0 Sport


Fraaie Jaguar XJ 4.0 X300 Sport met 6 cilinder lijnmotor. Deze auto is een collectors-item aan het worden. De prachtige 4.0 lijnmotor wordt zeldzaam. De auto is voor zijn leeftijd in heel goede staat en is praktisch roestvrij. Hij heeft een mooi zwart leren interieur. De gereviseerde motor loopt schitterend en de bak schakelt boterzacht. Documentatie aanwezig. De BBS velgen geven deze auto een mooie uitstraling. Nieuw heeft deze auto in 1997 Fl. 176.000 gekost. Daar kocht je toen een huis voor. Voor € 2.950,00 rijdt je in een stijlvolle youngtimer.